CSS Image Gallery Support Product Page

Thumbnails not showing

Asked 19 Apr 2013 04:56:56
1
has this question
19 Apr 2013 04:56:56 Carlos Zaragoza posted:
I added CSS Image Gallery to my page but the thumbnails are not showing

Replies

Replied 19 Apr 2013 06:53:24
19 Apr 2013 06:53:24 Vulcho Vulev replied:
Hello Carlos.

Please provide us with link to the page.


Regards:Vulcho.
Replied 19 Apr 2013 12:17:37
19 Apr 2013 12:17:37 Carlos Zaragoza replied:
Here's the link the css gallery is located in the accordion,s bottom tab


www.imperialvillaproperties.com/royalvillage.html
Replied 23 Apr 2013 03:45:40
23 Apr 2013 03:45:40 Carlos Zaragoza replied:
Hello Vulcho.

Have you been able to check this issue with the CSS Image Gallery?

www.imperialvillaproperties.com/royalvillage.html

Best regards,
Carlos
Replied 23 Apr 2013 08:21:03
23 Apr 2013 08:21:03 Vulcho Vulev replied:
Hello Carlos.

Currently i am trying to find css fix on the issue.
I will notify you in the thread about the possible solutions.

Regards:Vulcho.
Replied 30 Apr 2013 12:20:12
30 Apr 2013 12:20:12 Carlos Zaragoza replied:
Hello Vulcho.

Have you found the fix for this?
Replied 08 May 2013 07:01:15
08 May 2013 07:01:15 Vulcho Vulev replied:
Hello Carlos.

I found css positioning fix , but soon as the transition appears the thumbnails disappeared.
Your issue is sent to our developers, because it needs special attention.I will notify you in the thread about the possible solutions.

Regards:Vulcho.
Replied 27 Jun 2013 01:13:40
27 Jun 2013 01:13:40 Carlos Zaragoza replied:
Hi Vulcho,
Just checking on this issue, any luck yet?
Replied 27 Jun 2013 09:36:33
27 Jun 2013 09:36:33 Teodor Kuduschiev replied:
Hello Carlos,
Can you please explain what is the issue? I see the thumbnails as well as the big images without any issues.
Replied 27 Jun 2013 11:44:11
27 Jun 2013 11:44:11 Carlos Zaragoza replied:
The issue is that when I try to use the Image Gallery with the thumbnails vertically the don't show at all
Replied 12 Jul 2013 03:44:38
12 Jul 2013 03:44:38 Carlos Zaragoza replied:
Any answers yet?
Replied 12 Jul 2013 09:30:58
12 Jul 2013 09:30:58 Teodor Kuduschiev replied:
Please provide a link to such a problem page as the one you sent me works just fine.

Reply to this topic