Universal Data Exporter PHP Support Product Page

Legjobbmagyarkaszinok

Reported 25 Nov 2022 22:01:24
1
has this problem
25 Nov 2022 22:01:24 User  posted:
A Pariplay felveszi a német Apparat Gaming iGaming stúdiót az Ignite partnerprogramba

A Pariplay Ltd., a vezető iGaming tartalom- és aggregációs platform, felvette Ignite partnerlistájára a német Apparat Gaming kaszinószoftver-fejlesztő stúdiót. A kereskedelmi megállapodásra alig egy nappal azután került sor, hogy az izraeli iLottery megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtó NeoGames bejelentette, hogy véglegesítette az Aspire Global, az üzemeltető korábbi anyavállalatának felvásárlását.

A Pariplay már elindította a német fejlesztő két játékát, a Fruit Stormot és a Pharaoh Princess-t, míg további két cím, a 40 Sevens és a Total Eclipse még június vége előtt elindul az Apparat 2022-es csomagolási ütemtervének részeként.

A partnerség előnyei:

A berlini székhelyű játékstúdió és a NeoGames leányvállalata közötti megállapodás lehetővé teszi az előbbi számára, hogy az aggregátor kiterjedt üzemeltetői hálózatán keresztül új piacokra lépjen be a legjobb élő kaszinókkal, miközben hozzáférést kap egy olyan back-office és elkötelezettségi eszközcsomaghoz, amely lehetőséget biztosít az Apparat számára, hogy jelentősen javítsa a játékok teljesítményét és a játékosok értékét.

Az Ignite partnerség lehetővé teszi továbbá a fejlesztők számára, hogy a szolgáltató rugalmas, kulcsrakész fejlesztési keretrendszerén keresztül saját tartalmakat hozzanak létre, és a sikeres Fusion aggregációs platformon keresztül zökkenőmentesen terjesszék tartalmaikat a szabályozott piacokon világszerte.

Növelje közönségét:

Alina Dandörfer, az Apparat Gaming társalapítója és vezérigazgatója az új szövetséget kommentálva elmondta...

"Eddig fantasztikus utat jártunk be, és készen állunk arra, hogy a következő szintre emeljük a tartalmunkat, és azzal, hogy Ignite-partnerek leszünk, megkapjuk a szükséges támogatást ahhoz, hogy megtegyük ezt a következő lépést.".

A Dandörfer kifejtette, hogy "küldetésük az iGaming tartalom német akcentussal történő szállítása", és "alig várják", hogy a Pariplay-jel való partnerség révén "szélesebb közönséghez" juttassák el címeiket.

Céginformációk: A céggel kapcsolatos információk:

A 2020-ban alapított Apparat Gaming alapító csapata több mint 70 éves szerencsejáték-tapasztalattal rendelkezik mind a földi, mind az online szerencsejátékok terén, és jelentős játékgyártási szakértelemmel rendelkezik. A vállalat küldetése a német ízlésű játékok fejlesztése. A vállalat minden ágazatban kiterjedt tapasztalatára támaszkodik, és elkötelezett amellett, hogy olyan játékokat szállítson, amelyek megfelelnek a hazai piac mérnöki szabványainak és a legmagasabb művészi minőséget képviselik.

Ignite Partnership:

Callum Harris, a Pariplay partnerségi igazgatója is hozzátette gondolatait, és elmondta, hogy "rendkívül büszkék" Ignite programjukra, amely biztosítja, hogy a stúdiók "azonnal beinduljanak", és lehetővé teszi számukra, hogy "kiterjesszék hatókörüket, miközben arra koncentrálnak, amihez a legjobban értenek - egyedi és izgalmas tartalmak létrehozására".

Harris folytatja...

"Az Apparat Gaming személyében olyan stúdiópartnerre találtunk, amely kiváló minőségű, megbízható és szórakoztató címeket szállít, amelyekben a németországi és más európai piacok üzemeltetői már megbíznak, és alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk velük a növekedésük és termékkínálatuk további előmozdítása érdekében.".

Spinberry debütáló játék:

Eközben az Ignite bejelentette, hogy új partnere, a Spinberry hamarosan elindítja legelső online játékát, a Drop the Wilds-t.

Az észtországi székhelyű 1PT Group része, amely 2013 óta sikereket ér el az Egyesült Királyságban és azon túl a szárazföldi szektorban, a játékfejlesztő stúdió debütáló címe már népszerűnek bizonyult a tégla- és a boltokban, és a bagatell, a flipper és a nyerőgépek kombinációjával az online játékosok körében is hasonlóan népszerűnek kell lennie.
legjobbmagyarkaszinok.com/legjobb-elo-kaszinot

Replies

Replied 23 Apr 2024 09:42:23
23 Apr 2024 09:42:23 Mr Mongoose replied:
Ellenőrizze a kaszinó weboldalán található különféle funkciók és funkciók elérhetőségét és minőségét, például az automatikus játékfunkciót, a játéktörténetet és a statisztikákat. Az foci fogadás webhely általában széles körű szolgáltatásokat nyújt a játékosok maximális kényelmének biztosítása érdekében.

Reply to this topic