CSS Image Gallery Support Product Page

Чому деякі види сиру не можуть бути однаково смачними по всьому світу?

Asked 27 May 2025 13:03:47
1
has this question
27 May 2025 13:03:47 Sascha Teller posted:
Наприклад, пармеджано риджано, пармезан і взагалі всі тверді сири. Якщо хоча б раз у житті спробувати італійський або іспанський твердий сир, цей смак на все життя запам’ятаєш, але інший сир, навіть той, що називають пармезаном, зовсім інший.

Replies

Replied 27 May 2025 13:17:27
27 May 2025 13:17:27 Red Arrow replied:
Технологія, мікробактерії, мікрофлора. Клімат знову ж таки. На смак сиру все впливає, але я читав, що от ці бактерії, з допомогою яких ферментується молоко, живуть тільки там, де й роблять такий сир. Тому й смак такий.
Replied 27 May 2025 13:46:31
27 May 2025 13:46:31 Red Arrow replied:
І від молока теж дуже багато залежить. Хоч здається, що молоко всюди однакове, але насправді ні. Я пам’ятаю, що колись давно такий сир привозили, і його можна було спокійно купити в будь-якому магазині. А потім все. Я довго шукав заміну, але вирішив, що це пуста трата часу, і почав пробувати просто інші сири. Дуже подобається браталівська сироварня, там і тверді є дуже гідні на смак, так що якщо десь попадеться вам, раджу спробувати.

Reply to this topic